dijous, 31 de maig del 2018


DIARI D’UN VOLUNTARIAT

Els viatges i El Congrés Internacional 

Que passa al nostre cervell quan anem de viatge?


Deixo aquí un enllaç de Alan por el mundo  que ho explica molt bé.  Així, s’entendrà millor si dic que l’Àngels que va marxar a un Congrés Internacional durant 4 dies a França, a un petit municipi que es diu Nouan-le-Fuzelier, ja no ha tornat.  Ha tornat una altra Àngels que ha fet un canvi en el seu mapa de les connexions neuronals (connectoma) i ara és diferent. 

Ho entenc com si el canvi de perspectiva i la distància que posa un viatge entre la vida que portem i nosaltres mateixos, ens fa veure aquesta vida de forma diferent quan tornem.  Tot el que hem deixat segueix allà (la casa, les amistats, el treball...), però la persona que torna, és diferent de la que va marxar.

Surts a conèixer altres països o bé altres indrets i tornes coneixent-te una mica més a tu mateix.

Aquesta vegada ha hagut un gran avenç. 

Estic començant a creure en mi mateixa, estic començant a creure que puc fer-ho tot.. no en el mateix dia, ni en un mes...

La qüestió és que les percepcions, les actituds, les emocions, canvien i és que es tenen menys certeses i, no obstant això, desenvolupes una gran seguretat en tu mateix perquè la incertessa ja no et produeix tanta por o angoixa.


Ara hi ha un altre lloc del món a través del qual sé més de l’Àngels que habita en mi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada