dimarts, 20 de maig del 2014

Memòria d'una estudiant: CAPÍTOL 2

continua...

Capítol 2

Recerca, planificació, organització dels documents, apunts, llibres, més idees… més nits de somnis reparadors… una casualitat i començava una il·lusió: la que fa trobar per fi per on començar i la que impulsa accions concretes.

El document havia començat a tenir forma: la introducció, la definició de projecte, el marc conceptual, descripció…  la taula plena de llibres, articles, apunts….

Malgrat tot, aconsegueixo centrar-me per fer una petita presentación per les noies: primera Sessió de conscienciació i presentació de continguts per revisar entre totes i començar a veure possibilitats.  Elles, implicades, atentes, donant idees, començant a reflexionar.  Fem les primeres demostracions i jocs de teatre. 
Sembla que es diverteixen, desprès d’un primer moment de tensió i preocupació inicial.

Presentacions Efectives” es diu el Power Point que presento per l’explicació amb l’esperança que les imatges siguin “todo aquello que se puede ver, imaginar o soñar” com he llegit en un dels llibres que he buscat en la biblioteca de Jorge Juan Vega y Vega: “Del razonamiento a la argumentación: teoría y práctica de las destrezas en la nueva sociedad del conocimiento” de l’Editorial Peter Lang AG.



A veure si amb el meu Power Point els inspiro el seu que han de portar per fer l’exposició i a veure si repassem alguns trucs i regles per presentar-se i parlar en públic.
 continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada